کد و پیشواز ایرانسل و آوای انتظار همراه اول

۱ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

خواص بهبود ی آویشن



سفارش دسته گل

آویشن درختچه ای کوتاه پر شاخه است. شاخه های علفی آن پوشیده از برگ هایی در بخش فوقانی ساقه است. گل های سفید ریز آن به طور چتری و منفرد می رویند. میوه آن فندق چهار سری ی است. گیاه آویشن گیاهی است علفی با ساقه های کرکدار و سفید از خانواده نعناع (Lamiasceae) که سرشاخه های گل دار و برگ، آن قابل مصرف است .


● موارد استفاده دم کرده آن به هضم غذا کمک می نماید و ضد سرفه خلط آور است و در برونشیت، سیاه سرفه التهاب دستگاه تنفس فوقانی مصرف می گردد.


● آثار فارماکولوژیک تاثیر ضد سرفه و خلط آور ضد اسپاسم این گیاه در مطالعات بر روی حیوانات از عمده ترین آثار آن بوده اند. ضد عفو نی کننده، هاضم غذا، ضد سرفه، ضدبو، ضد تشنج، غذا.جوشانده این گیاه در بهبود پیچش روده اسهال اثر گذار است.


آویشن علت تصفیه کننده خوب ی بوده و در بهبود بی خوابی و امراض جهاز هاضمه مفید است. چنانچه ۵ تا ۱۰ گرم اویشن را در لیتر آبجوش دم کرده با کمی عسل به بیماران مبتلا به تنگی نفس کلیه و مثانه و درد مفاصل و سیاتیک تاثیر گذار واقع خواهد شد. آویشن ضد تشنج وضد صرع ضد نفخ است و جهت تقویت بینایی و معده مفید است.

جهت پیشگیری از ریزش مو ۲۰ گرم اویشن را در یک لیتر آب جوشانده آن را هرچند روز یک بار به سر بمالید. همچنین در میل کردن اویشن نمی بایست زیاده روی کرد زیرا باعث ظهور آلبومین در ادرار می شود. مواد اثر گذار ه آویشن باغی خلط آور بوده و جهت معالجه سرفه مورد استفاده قرار می گیرد. از تنتور عصاره های الکلی پیکررویشی این گیاه جهت معالجه سرفه، گلودرد، برونشیت آسم استفاده زیاد می شود.

● میزان مصرف ۱۱- ۴ گرم به صورت دم کرده ۳ بار در روز

● منع مصرف عوارض جانبی از مصرف روغن فرار آویشن به صورت خوراکی باید خود داری کرد تنها به صورت استعمال خارجی فرد د دارد علایم مسمومیت با این گیاه و با روغن فرار آن تهوع، استفراغ، درد معده، سرگیجی در نهایت تشنج، اغما کلاپس قلبی تنفسی است.

  • مهدی کیانی